I'm not insane!

Ikväll blir det fest för hela slanten! jag, emelia och olle ska partaja med rockband, minus trummorna! vi ska rocka som bara dän! och sjunga som kråkor! HAHA synd att jag är så dålig o spela gitarr när jag dricker alkohol! sen reaktion med fingrarna! haha men kul ska det bli! ^__^ GT-Reunionen ska bli najs också! hoppas på att få bevittna den kända Sara-Fyllan som jag alltid missat! haha ;) det va längesedan jag va såå sugen på att festa! iiih! :D och att två av mina närmaste vänner these days kommer vara där är ju ett superplus! Kanske ska ta med kamera idag! for a change! uch jag behöver verklige en ny, batteritiden håller inte länge längre.


I know you know that im not telling the thuth I know you know that they just dont have any proof It's the deception, learn how to bend Your worst ambiotion will PSYCH you out in the end.

Psych maraton med 4 avsnitt idag hoho ^__^ bra uppvärmning på dagen! Nej snart promenad bort till tha bullermyra!

one and two..

Idag har jag varit jätteseg! hostattack inatt är väl orsaken, men va iväg på ett möte på eftermiddagen, hur givande det nu va är ju en annan sak. Nu däremot är jag supertrött och skulle kunna gå och sova för natten haha jag tycker att förkydlningen ska dra till någon annan nu! nu får det vara nog! I helgen blir det fest för hela slanten och då måste man ju vara i toppform! ;) om jag och emelia hinner dit och på 20 minuters luckan haha det återstå att se! men jag är grymt taggad att gå! Det är fest idag också iofs med pulka o doningar men jag ska inte dit, kanske försa mig vid sova nu? hahaha!

ANYWAY!

Jag och emelie snacka lite om festligheter också, kanske en tredagars HAHA och jag hoppas det blir av ^__^ hon fyller ju faktiskt år! och att emelia hänger på tha roadtrip! ooh! vi ska iväg på raodtrip om 2 veckor också stockholm here we come! print 2009! ^__^ Annars är det lugnt, redovisningar och lite arbete är det enda i min kalender!

Imorgon kanske mina föräldrar kommer upp på besök! det visar sig, mamma ringer väl som vanligt och väcker en och säger att de är på väg, jag skyndar mig upp o städar lite haha

uch vad jag saknar mina katter! känns när man är i avesta! och speciellt när de e så trogna me-lovers! haha bara jag som duger när jag är där, ingen annan! ^__^

i nåw jo lobe me eben thå i'm sick!

Helgen blir lugn, cool lugn! ätit tårta och kollat på film! försöker besegra förkyldningen som biti sig fast i mig. Kanske blir en sväng till västerås, lite shopping och kanske husvisning. I love att titta på hus! ^__^ Sköt fram middagsbjudningen till en annan helg så då kanske vi har mer skvaller att snacka om ;) och sjunga massvis med singstar nu när jag har jättemånga låtar! yay!

Nästa vecka blir det lite kretivitet och möten och på lördag blir det partaj! Jag och Emelia ska gå på det lilla eftersläppet på GT-Reunion. Hoppas det blir skojsigt! Sara kommer ju vara där iallfall ^__^ ååå jag vill festa NU! hahaha men jag orkar inte just idag men haha

Ne jag lär ta en sväng förbi apoteket känner jag! köpa nåt for tha hals! och det kan sluta snöa nu! ok?

Don't take me for granted, I adjust like you do.

Idag har det varit skola hela dagen, for a change! vilket medför mysko lunchblandningstallrik på tenoren! finns det olika alternativ tar man väl lite av varje hehehe Designkursen började idag och våran första uppgift är att designa etiketten för en plåtburk som i fantasin ska innehålla soltorkadet tomater och mozzarella. I verkligheten kommer den innehålla krossade tomater eftersom det är bland de billigaste burkarna man kan köpa hehe!  Vi kom fördomsfullt fram till olika målgrupper som kan tänka sig köpa den lyxiga plåtburken bahaha! Imorgon ska vi även bli indelade i grupper och göra en kampanj för "den miljövänliga researrangören". Det är fler uppgifter och det hela kommer sluta me utställning i kupolen ahhh!

Nästa helg är det GT-Reunion och jag tror jag ska gå! Avtackning av göran. Fest hela natten lång säger man väl inte nej till! haha Blir det inte så att jag går på själva middagen finns det ett kryphål på 20 minuter med eftersläpp! weei! Måste prata med förken Emelia! på specialkost, kan man skriva då att om det blir fisk är jag vegetarian? hahaha Dammiddagen blev ju kaos när förrätten och huvudrätten båda bestog av fisk, min måltid bestod mer av flytande föda ;)

Kåren i söndags va najs och mådde inte alltför dålig i måndags haha tur att det inte va skola för min del då! mitt sociala fyllejag stog på balkongen och snattrade med utbytesstudenter haha myten om att alla svenska killar är blonda och visade mina kunskaper i de olika språk jag en gång läst haha det är tydligen bra merit att plugga i sverige, of all the places on earth!

På fredag är det middagsbjudning och det obligatoriska skvallersnacket, hoppas erica har nåt eftersom jag och sara har väl skvallrat av oss allt i söndags!

A long time ago,

we used to be friends, but I haven't thought of you lately at all.

Reunion i år... YAY or NEY?

Hell yeah!

Shhh… Quiet, you might piss somebody off Like me, motherfucker you've been at it for too long While you feed off others' insecurities you stand in front of me and bite the hand that feeds

Min axel gör mig invalid! Men det är smällar man får tag med heavy lifting! gah!

Igår var jag rätt duktig och röjde upp i min 11 år and counting hotmal inbox! dock va äldsta bara från 2006 hahaha har glömt bort den några gånger så allt blivit raderat när man åter aktiverat den hahaha ett smart städ tips ;) 11 år är sjukt länge när man tänker på det! jag och sara satt vid min brors dator och chatta/maila med okända människor och började använda ICQ för de ju va innegrejen då och IRC likaså! damn va vi va coola! hahaha tror min bror tyckte jag va dryg eftersom jag inte fick min egna dator förren 2001-2003 nångång ;) jag gjorde även min alles egna hemsida HAHA god damn!

Nu sitter jag och lyssnar på Avenged Sevenfold, hence the intro hahaha

ANYWAY!

Söndagsparty ikväll! ^__^ Kommer bli sjukt kul! har inte festat sen juldagen och det va ju nära en katastrof!


Is it so?

Idag har min bil bestämt att ta en slödag och inte rör dig en meter! REALLY!? Så det blev inget system med Emelia, stupid piece of... och våran lärare vägrar vara hjälpsam som att vara i skolan när vi behöver honom. Mail svara han ju inte på så vi har vandrat dit i hopp om att han ska vara där men NO! Så vi gick och fönstershoppade på kupolen istället! Pengarna kommer på måndag OH YEAH! something's going right!

Nästa sommar vill jag ut och resa! emelia och sara är maybe with me! man vet ju aldrig vad som händer på 1.5 år! ;) Jag skulle vilja flytta utomlands, typ till usa och plugga, men jag är ju en fegis som inte vill göra det solo! Även gör jag saker solo när jag tänker på det, jag har ingen med mig jämt, ingen jag ringer varje dag, men no I don't want to! haha Har nog aldrig varit bra "bästis" material eftersom jag vill umgås med så många! ^__^ En vädur behöver spänning och tröttnar ganska fort, är det därför kanske? vem vet. jag tröttnar väldigt snabbt att umgås med två som verkligen är bästisar också, third wheel är inte min grej det heller, vilket gäller internskämt för att verka cool senarion. I'm not jealous, I just simply don't care. I rather spend my time with people living in the present.

Vad jag vet iallfall är att träningsvärken i magen har gått till sidomagmusklerna idag! NICE! jag som trodde de skulle vara borta idag!

Mina pengar på mobilen tog slut idag också! alltid lika trevligt när ett samtal bryts och man kan inte ringa upp. Tror den andra personen att man bara oförskämt la på?

Give me!



Jag vill ha en sidekick! varför kan inte den finnas i sverige för? tycker det är bra orättvist!

new sweet thing

Då var det slut på 2008 - finally liksom, känner jag. Det har inte varit något spännande år alls, nog ett av de tråkigaste jag minns! men let the past be past och nu är det 2009! :)

Nyårsafton var riktigt trevlig! Klockan bara tickade iväg! Vi spelade lite olika spel hemma hos emma och åt ost och kex, lite chips och päron och vindruvor. och till det drack vi bla aurora! haha de första spelen kan jag erkänna att de inte va så roliga, eftersom jag hamna sist hela tiden och jag hatar att förlora! Frågespel är onda och det är ALLTID JAG som får svåra frågor, känner ni igen scenariot? haha nä ska hålla mig borta från frågespel! Vi avslutade med rappa kalja och det va riktigt roligt hahaha SÅ sjuka grejer man kan komma på, gick ju inte ens att läsa högt utan att mascaran började rinna! hahahaha Det måste vi göra igen! Sen vid tolvslaget blev det balkonghäng med tomtebloss och skumpa medan vi kollade på alla fyrverkerier och även UFON! (brinnande papperspåsar) Sofie hade nån kommentar om att hon faktiskt HAR sett ett ufo sen såg hon att det visst var ett flygplan hahaha

Jag lägger upp lite bilder sen, glömde kamerakabeln i borlänge haha!

Grillning ute en vinter, va säger man om det? Jag tror det blir en upplevelse med tha grillmaster OM jag nu följer med! har tenta Lördagen den 4 Januari. ja ni ser ju varför jag inte vet... på lördag är det ju den 3e.... virr varr till lärare!