Little annoying MOO

Det blåser typ orkan ute, men inge regn, tja de kom nån droppe i typ 2 sekunder sen sluta det. Det skulle bli regn idag ju! haha jag ska plugga, då är det bra me skitväder så man inte får för dig att gå ut i solen! Men det är så tråkigt att plugga, speciellt till tryckteknik. Hoppas verkligen jag klara den, orkar inte ta tag i den igen! Sara hade partaj i lördags, roligt värre! inte så roligt så här efteråt med knott/mygg/säkert bromsbett ÖVERALLT! kunde inte sova igår för de klia som bara dään! räkna till runt 40 st. 10 på vardera arm bara. en är 2 cm i diameter, känns som en extra armbåge haha! ne uch! snart midsommar också! what to do what to do? Är bjuden till mariana så får väl se vad som händer o sker. Lär ju bli biten där också om inte annat!

Sunny days!

Det är härligt med värme! o förstås ska man inte göa något ansträngande utan bara ligga o glassa haha! imorgon kommer de bli jättevarm! :D ska en snabbis till blg och hämta en inlämning sen ska ja tillbaka till avesta. få se om tessan kommer över o lunchar innan jag drar men jag tror inte det ;) haha! sen ska hon bjuda på tårta när hon kommer tillbaka från sin examen! sjuksköterska! kan ju va bra o ha en sån omkring sig också hahaha

Det ska bli jättefint väder i helgen också så saras partaj kommer bli asnajs! grillning, sol, lite alkohol o massa folk :) och nästan alla ska sova kvar even! Å va de e roligt med sommarpartaj!

Jag hoppas det blir någon form av semester i sommar också! va nyss hemma hos tessan o hon o fia prata om att drar nånstans senare i sommar! hoppas jag får följa med! :)

Jag vill även tatuera över min gamla ttuering i sommar! har ritat upp en ny som skulle passa! men det är ju de med pengar! vill inte vara fattig! hatar att vara beroende av pengar! give me a sedelmaskin! eller pengaträd! HA!