We are the ones in competition but claim this ain't no race

shit nu är jag sådär skitnödigt stressad igen! Men har ju iallafalll tid att blogga om det! haha Ska leta på lite kläder jag ska ha på mig ikväll, för då blir det middag och skvaller i borlänge. Erica står för maten och jag och sara står för tha company. Sen skjussar sara hem en vinpåverkad mig inatt, vilken service! ^__^

Nästa vecka är det fullspäckat schema och en otrolig tur att arbetsförmedlingen lyckades pricka in min ledia dag med möte. Vad skulle jag skylla på om de satt in de på torsdag eller fredag när jag är i göteborg? Goodbye a-kassan that's for sure. Vilket skulle vara synd eftersom jag inte fått en enda krona än! PÅ tal om kronor fick jag hela 52kr i lön nu i februari! YAY semesterersättning på 200 nånting men efter alla avgifter så blev det endast 52kr. Jag känner mig fruktansvärt rik. Arbetat ett skicka ut den lönespecifikationen kostade säkerligen mer ;)

Men förhoppningsvis får jag gå på en intervju när jag är i götet! skulle va najs som fan!

Nej nu lär jag fixa mig och vandra bort till bussen! få se om jag drygar mig med nicklas innan erica kommer hem eller om jag väntar in sara!

Oh and by the way, jag är sjuk IGEN! så går de när man glömmer sina vitaminer en vecka! BUUUUU

You are the angry and the desperate,
The hungry, and the cold.
You are the ones who kept quiet,
And always did what you were told.


It's gonna be alright

Nu börjar det vända. Fundera på livet och slappdagarna har börjat försvinna men dock finns ju oron med pengar alltid nära till hands. Har fullt upp varje dag och det är precis så jag vill ha det! Rastlösheten har kommit tillbaka och jag måste ha något att göra hela tiden. Självklart startar jag mycket på en gång. För sån är jag. Ska jag börja med ett så ska jag börja med allt, har svårt att ta en sak i taget. Lite därför jag hamnar i dvala ibland och inte gör något alls istället. Where to begin liksom. Lite kan det ha att göra med alla underbara människor som är omkring mig hela tiden nu, att jag plötsligt blivit mer kreativ. Jag gillar de olika personligheterna alla mina vänner har! Gud va tråkigt om alla tyckte likadant, jag skulle iallafall med stor sannolikhet inte gilla att umgås med en som va precis som jag! Att se saker ur andras synvinklar och höra nya idéer och vad andra gillar är så otroligt roligt, även om jag själv inte tycker likadant!

Igår tog jag ett break ifrån allt och gick på en promenad med emma. Svinkallt och jag hade självklart inga långkalsonger. Lite skvaller, lite skratt och lite fryst innanlår! ;)

Har ett supernajs projekt jag håller på med just nu samtidigt som jag pillar ihop världens bästa CV och portfolio till jobbansökningar. Ett av jobb hoppas jag verkligen att jag får, skulle vara riktigt underbart att dra iväg ett tag. Men medan man drömmer får man jobba på hemmaplanen med det man absolut inte vill göra resten av sitt liv, vården. Och det känns som jag bara får dessa grisdagar. Imorgon ska jag jobba ett sådant pass, 07.30-21.30. Det känns överflödigt och man känner sig iakttagen hela tiden. Jag skulle kunna åka hem några timmar utan problem. Sedan denna hysteri att ringa och väcka en när man minst anar det och fråga om man kan jobba. Jag HATAR att bli väckt på morgonen och jag vill bara skrika NEJ, jag slutar! och somna om. Jag trivs verkligen inte med det, och jag måste ju trivas med mitt liv för att det ska ge maximal njutning! Vem vill gå runt och gnälla på sitt jobb hela livet? Do something about it säger jag. Alla har vi våra egna val.

Ett jobb ska jag iallafall skaffa mig på ett eller annat vis så jag kan åka och göra bästa sara sällskap ett tag. Om hon nu bestämmer sig för att göra det hon planerat! :) Har ju alltid velat åka dit så det skulle ju vara perfekt, from my point of view ofcourse!

Detta år har, som de två gånga åren också, bröllop! Det som skiljer sig iår är ett dop. Kanske blir ytterligare ett, men det återstår att se. Spännande. Jag kan inte minnas att jag någonsin varit på ett dop. Hade inte varit på ett bröllop före Mariana och Peters heller. Jag räknar inte med bröllopet jag va på med jobbet. Kände ju inte de som gifte sig!

Nu ska jag dricka lite kaffe, iväg på lite ärenden, handla nåt att tillaga, leta jobb och sedan fortsätta med mitt projekt och tvätta massa också därimellan då förstås!

Happiness.

Nog för att det här året har varit konon hittils så har det även varit väldigt bajsnödigt jobbigt. Förkyld två gånger och en magsjuka, check liksom! Förkyldning nummer två äger rum as we speak. Superfun!

Vet ni vad jag stör mig på? Det bara slog mig nu. Bara sådär utan vidare. Årets rant. Personer som inte kan leka flera, som man sa när man va liten. Kan inte leka 3 då måste en mobbas ut. Att det bara är en som betyder nåt i ens liv och sedan undrar varför man inte har några vänner. Riktiga dumheter och jag tror personligen att dom som tänker så är extremt osäkra på sig själva. De som måste ha bekräftelse hela tiden och lite av sin personliga bitch som alltid förväntas göra och tycka lika. Kanske omedvetet, kanske inte. Hela alltet blir så oerhört ansträngt och falskt med fjäsk och mjäk bara för att be number one, olika fjäsk för olika personer, beroende på vem man vill bli omtyckt av vid tillfället. Oh yeah? som att resten inte ser hur skitnödigt you overdo it och skrattar en smula? Skit ner er säger jag, var er själva och sluta ändra er för att passa andra. Jag menar, är man verkligen lycklig då?

Falska människor är ju inget att ha i sin telefonlista i slutändan. Tillslut kommer ert rätta jag krypande och hur ska man förklara sig då?

On a much, much, much happier note!

Hela den här helgen har jag haft superfun och tillbringat den hos linda. Ena galna dagen efter den andra med underbara människor, alla så olika, men ändå så rätt och jag trivs väldans bra med folk runt omkring mig. Jag behöver folk omkring mig oftare än vad jag har! Ventilera, softa eller bara snacka skit med. Alla behöver vi prata av oss, även jag. Det är synd att vissa ska bosätta sig i borlänge! hoho jag vill ibland att alla mina vänner ska bo på samma gata, men bara ibland. Jag vill ju samtidigt ha mitt eget som jag vill ha alla hemma hos mig 24/7. Beslutsångesten, den bästa ångesten.

Nästa äventyr blir en tripp till göteborg om tre veckor och lite serious shopping. Men innan dess ska jag hinna med många roliga dagar och kvällar. Snart en middag med sara, erica och mariana, som börjar bli lite av en vana. En supertrevlig sådan eftersom vi inte träffas så ofta som jag skulle vilja. Men det kanske blir ändring i år, eftersom jag, erica och sara hann med två festliga ronder redan i januari. sweet.

På ett vis vill jag att snön ska försvinna men samtidigt vill jag inte att den perfekta vintern ska smälta till en enorm vårflod. Beslutsångest igen. Även hur mysig det är med metervis med snö så kan man göra så mycket mer på sommaren.