you walk and I stand still

Nu har snart ännu en vecka gått och jag hänger inte med. Stanna ett slag så jag får hämta andan och hinna ifatt!

Nästa vecka ska examensarbetet vara klart och rapporten lämnas in för granskning och opponering av fellow klasskompisar. Vad känner man inför den jättepersen? Spring med huvudet före in i en betongmur eller låsats som det regnar och se cool lugn ut? Jag tar det senare alternatvite, kanske slänger in en alá sara precis innan och låter livet flyta på ostört. Varför stressa upp sig i onödan, det är bara 30 minuter som vi ska stå och berätta om vårat arbete. Vi skulle kunna berätta om det på 10 minuter men en kurs hur man pratar långsamt gör nog susen. Äh det ordnar sig, det gör det alltid.

HA liksom kände jag där. Just nu skiter jag i den tanken och drar på en weekend i Göteborg! Min bror fyller 29 på fredag och det lär ju firas! Se lite av sveriges sommar medan den finns liksom.

Jag avslutar med en combo av linkin park och transformers! If that isn't love... För er som inte är en transfromers nörd som jag borde ändå se the movies! Jag tror faktikt jag ska se den andra på bio! Ångrar att jag inte såg den första där, men jag va lite skeptisk i början. Man blir alltid skeptisk till barndomsminnen. Kommer de förstöra allt eller kommer det att bli hur bra som helst? det är en fråga man inte riktigt vågar tänka på! men den blev mäktig.

But as I say, it'll turn out great, it always does...


Just be yourself...

It doesn't matter if it's good enough
For someone else...

Just do your best,
Do everything you can.
And don't you worry what their bitter hearts,
Are gonna say...

Back från stockholm med livet i behåll. X-jobbet gick bra efter lite oroligheter och huvudvärk. Fick även träffa the man behind the name, gabriel uggla och uppleva stockholms festande every night från min sängplats! Även att lägenheten vi fick bosätta oss i va najs, försvann inte verkligheten att det va en festlokal på andra sidan gatan men boom boom fest every night hela jävla veckan! Det kändes som att vara utomlands och bo på en bargata men liksom inte må så vidare bra, utan ligga i sängen och tycka synd om sig själv. Nu ska jag inte gnälla alltför mycket! Det var väldigt snällt av Sofie att vi fick sova där isället för att slösa våra miljoner på grannen Hilton eller något dyligt! ;) Jag menar, dom har ju inte sådana antikviteter som den här lägenehten hade att bjuda på! Nog för att de kändes som att alla gästerna på hilton kunde se mig när jag satt på toan eller duschade.

Bara för man kommer hem betyder ju inte det att man ska ta det lugnt och bara slöa! Nej jag åkte till avesta med tåget från stockholm och mamma hade en plan för fredagen, shopping i västerås, och det kan man liksom inte tacka nej till. Med lite halvonda fötter efter allt gående hela veckan stapplade jag runt i västerås HELA dagen. rekordlänge dessutom, såklart! Så länge har vi aldrig varit där förut, åkte halv 11 och kom hem halv 8.

i8dag är det inte heller nåot slöande! upp och ställer mig och målar! som vilken normal människa som helst! eller inte! Nu ska jag ialflall upp i duschen och sen iväg och grilla med he brudars och lite alkoholintag och eurovision tror jag det är bestämt. Få se hur den här kvällen kommer sluta. Det är fest i BLGE också, PPP, men jag orkar inte riktigt dra mig dit! lär tvätta också eftersom jag tog med mig alla mina kläder till stockholm höhö!

So long suckers!

All the things that I say, will someday

... fade away...

Är det någon mer än jag som inte vet hur mycket av allt man behöver på en vecka? eller är jag totalt handikappad när det kommer till att leva en vecka hemmifrån. Jag är inte ett dugg petig på morgonen, jag går helst upp på gränsen till försening och sen lullar dagen på oavsett om jag vill eller inte! En kopp kaffe sen är man igång liksom. Vilket slutar i flera koppar och some times way too late och man ligger där i sängen klarvaken och räknar ner timmarn och tänker WHY did I do this to myself? typiskt ju när man ska vara effektiv hela dagen lång. Sen när man precis håller på att se john blund så kommer nån älskad granne och släpar sina fötter utanför fönstret och man är tillbaka till ruta ett - vänster - höger - ryggläge - höger - vänster. Nån falsk inbillning att man somnar nog på sidan, nej ryggen, nej andra sidan. Ska man gå upp och hämta stekpanna och slå in framloben med? Nu ska jag packa vidare för min vecka in the big city! ^__^

ANYWAY! it's the world that's confused! Not me, never ME!

you don't see me that way.
You hear the words that I say,
you just tell me my heart's in the right place,
it's the world that's confused,
and it's never too late,
to save a hopeless case.

The truth is that I'm self-destructive,
I'm insecure,
I'm out of focus.
The truth is that I've had enough
but you still help me.

The rest of my life


Tired of collecting dust

Om man kan bli traumatiserad av en centimeterstor, svart, rätt långsam krabat så är faller gjort! Stog i min lugnan ro och klädde på mig för att bege mig till skolan när jag ser mina två lurvpellar fashineras av något väldigt spännande på golvet. Jag kvittrar till en aning FÖR kaxigt att de inte ska äta upp stackars oskyldiga myror. Jag böjer mig ner och tänker regnbågar och fluffiga moln men vad ser jag? the devil in disguise! en äckligt ful och vidrig spindel med huggtänder och hela faderullan! Tvä meter päls och femtio kors på ryggen! En blandning av självaste varulven själv och en tarantella! Kunde morgonen bli mer förstörd? På vägen till skolan kom alla WHAT IF's upp. Tänk om jag kommit lite senare och den krypit in i min sko? eller ÄNNU värre krypit up på mig och sedan orsakat historiens trafikolycka! Nej dessa små muterade olycksbågande små djur ska man trampa på även om de har en skrämmande sköna att det ska börja regna. What the hell känner jag där, vad gör några droppar vatten om en mindre huggande hårboll försöker attackera mig! Lite år man väl prioritera!

När jag tänker på dessa onskefulla monster kommer jag att tänka på den som bodde och la miljoner ägg i mitt kylskåp! De har inte kläckts än men jag håller på att svimma varje gång jag ska öppna dörren! bilden att det kommer välla ut massa små genomskinliga spiders har liksom bränts fast i min bildbank. Tryckt undan många fina minnen. Även om det kanske inte tar ett år för ägg att kläckas så kan man aldrig vara säker!

Nog att jag överdriver en smula så kommer jag anyway att sova with one eye open!

soon there will be summer!

Idag är jag lite trötter efter gårdagen! men roligt va de :)

I fredags tog jag emma och linda en sväng till lillsjön och linda blev upprörd att några fylleungdomar hade snott båten, före henne liksom! baha Vi planerade inför lördagen och våran grillkväll, eftersom vi är en aning sega så måste vi diskutera vad vi ska grilla, hur när och var! hahaha De va riktigt najs väder men lite mygg va de allt så vi drog vidare hem till mig och spelade wii ett bra tag!

Våran grillkväll blev inte som vi planerade utan vi bänkade oss i skogsbo och grillade istället. Vi är duktiga grillmasters som tappade typ 20% mellan gallret haha! Tiny bastards! och så klart den obligatosriska mashegrillningen så där som efterrätt när man är proppmätt! På nå vis ska dom alltid vara med även fast ingen egentligen vill äta dom! haha lite av en tradition har de blivit då lindas minne är kort! ;p

Vi satt ute och snackade skit och allvar hela kvällen lång! En rond kubb och lite kortspel blev det också! Visade vilka som va dåliga förlorare höhö, ja jag är en värdekass förlorare! Lite vin och snacks blev det också haha! sen avslutade kvällen med lite mario kart! helt underbart väder va de också! lär göras om snart! :) Kanske en ny absinthe kväll! HAHA ;p