Happy new year!

Man ska nog skippa juldagen en gång för alla! Varför envisas om att gå ut vartenda år och vartenda år är de likförbannat samma visa - värdekasst. Kanske åka utomlands nästa juldag? ;D vem vet vad 2009 har att erbjuda! Kanske bor utomlands nästa jul! haha

Imorgon är det nyårsfirande med emma, linda och sofie, kanske några fler, vem vet! ;) hihi Måste prata med dom om food and stuff! Kommer bli hur kul som helst! det känner jag på mig. Sen är det skolan snart igen! ett partajfirande i januari eller februari är det visst planerat också! födelseihopslagningsfirande hahah Det ska jag nog vara med på, låter najs!

Panik för exjobbet, jag har inte den blekaste aning vad jag ska göra, jag vill inte!! >< hur kan det vara så svårt? är jag inte intresserad över huvud taget? är det så? haha nej jag är hur intresserad som hels tmen de känns så plötsligt! innan jag började hade jag panik över det men sen har åren bara flugit förbi och nu står ja här som en vilsen själ.

A merry...


olala!

Idag har jag gjort rent ett kylskåp haha rolig söndags syssla ;) men det är ju najs med ett extra kylskåp som bara kommer användas för att kyla alkoholen haha! bortskämt värre ^__^

Idag är jag glad dessutom :) WEEIII!

I Fredags va det fredagsmys hemma hos sara och med linda emma och sofie + helt bord fullt med julgodis (möjligtvis smittat med kräksjuka HAHA) och såklart glögg till det! vi tittade på sunes jul men jag missade slutet eftersom jag va tvungen att åka! Men det va trevligt, kul att komma ut lite även fast det inte är fest! :) dock tyckte sara jag skulle komma hem till henne på juldagen och sjunga singstar haha mina talanger har spridits sig med storm HAHA!

Julklapparna är kalra också! blev en sväng till borlänge i lördags med shopping YAY! och idag har jag bakat glöggtryffel hoho vet inte om de blir så goda! Det visar sig! annso kommer över imorgon, så jag kan ju bjuda henne o se om hon dör eller inte ^__^ vi ska spela wii! YAY! och snart är det julafton WEEIII!!!!

Nyårsafton är fortfarande månader kvar i mitt huvud men ca 1 vecka är ju verkligheten! what to do what to do! måste ju bestämma det nu! blah! Kanske ta ta en powernap och drömma om någon lösning olala! haha sena kvällar och tidiga mornar tar igen sin rätt!

OH yeah!

snart jul! :) Funderar på att julbaka lite imorgon efter lite shopping haha najsigt värre! Sen är det frågor om juldagspartaj och jag har ingen aning alls vad jag ska göra! det visar sig, dt gör det alltid! Likaså med nyår! Är troligtvis välkommen på fest men en bit bort så det hela beror men skulle vara NAJS o dra dit :D well well det löser sig ^__^

Nu är det movietajm med julmust och pepparkakor hihi!

Broken


Totally insane!

Idag är jag trött! har inte riktigt varit min dag idag heller haha!

Men kan ju börja berätta om gårdagen! Jag och emelia va och tittade på Boomtowns minikonsert, 6 band på 60 minuter. Riktigt najs va det även om vi fick stå utomhus haha! Banden spelade inomhus, så man fick se dom genom glas på nedersta och andra våningen, ganska coolt, med ljuseffekter på hela huset och inne i glaskorridorena och själva "scenen". Tur att det inte va värsta snöovädret ^__^ Sen kom tessan efter hon lekt klart taxi hoho och vi kollade på film. Tessan sov även kvar så imorse kom man upp tidigt haha. fint väder va det också! Jag mitt klantarsel väntade till kvart över 1 typ och tänkte åka till systemet i min brummbrumm MEN dörrfan va helt orubbad, totalt fastfryst så jag kunde inte komma in i min egen bil. totalt inbrottsäker va den idag! NAJS! ringde till sara och beklagade mig att jag inte hinner vandra till systemet innan de stänger så jag ska få shoppa lite ála sara's bodega! haha Så det blir partaj idag iallafall! Tur att man har vänner som har lager i vinterkaoset ;) och hoppas bilen tinar lite innan jag ska hem i jul! Har haft på sån här listgrejs så den INTE ska frysa men dagen efter ja smetat på va dörren nästan orubbad iallafall VAFAN!

Nu ska jag försöka piggna till lite så jag tar mig hem till sara haha

YES!

Nu har jag bakat lussebullar för hela sverige ^__^ YAY ska nog ta med några på lördag o bjuda emelia o sara! wiiieee hoppas de blir KANONkul! :D

you all suck.

Idag har jag jättetråkigt. alla andra verkar vara väldans upptagna med roligheter, as usual, ingen hör av sig och då orkar inte jag heller, or is that the way it's suppose to be, me. Jag blir så lätt rastlös, inge roligt alls. Åker väl tillbaka till borlänge då, kanske köpa lite julklappar YAY! ^__^ Men de blir tidigast tisdag, imorgon ska jag julbaka om inget annat stör.

ANYWAY! On a happier note!

På lördag ska jag och Emelia, tha partypeople, svänga våra lurviga ben en sista gång innan jul! weeeiii!

Swoopie-doo

Idag har jag varit aktiv! haha upp klockan 7, göra tenta klockan 9. hem och kolla på the mentalist och fringe! Lagat mat och sedan iväg med emelia på möte med Skyltstället som blev möte med Isakssons istället haha Vi ska vara kreativa och göra en produktbroschyr åt dom! In på willys och göra av med lite pengar och sedan hem och baka kaka! yay! nu står den i kylen och gottar ihop sig tills imorgon! då kommer mina föräldrar som ja ska bjuda på kaka efter skolan=vid lunch, sen kommer sara över och fikar på kvällen och jag vill höra allt om australien ^__^ jag vill också åka dit men minus alla creepy djur!

Vad har annars hänt? annso, emma och börke kom upp och festade i fredags! Det blev najs tillslut då vi försökte spela biljard och kasta pil med alkohol i kroppen HAHA kan ju inte ens det i vanliga fall.. eh haha

Imorgon är det kåren med den klassiska bad taste tema haha men jag tror inte jag ska dit!

Nu ska jag vara ännu mera aktiv och städa upp i mitt palats!

piece of cake!

Jag är kär i Gunilla Walls tårtor! jag vill också kunna göra sånna! hahaha ^__^