En semestervecka full of joy!

Idag har jag och emma varit till Borlänge i sisådär 3 timmar. Vi har lekt duktiga genom att packa kartonger och haft besök av en kaxig liten krabat eftersom vi lät dörren vara öppen. Jaha, vad kan man egentligen förvänta sig när man bor i en lite kattby. Det kryllar av dom, ett antal har skrämt skiten ur mig när jag öppnat dörren, en har markerat sitt revir i snön vid entrén och en den galnaste av dom alla hoppade över till fönsterbrädan och gick fram och tillbaka. Lite som att, HEY jag ser dig nog allt, ÖPPNA då för fan! Jag blev mest vettskrämd och vågade inte röra mig utifall jag skulle skrämma den så den ramlade ner!

ANYWAY! Den som kom på besök idag va en liten liten väligt söt orange, alá tetris stil, kattunge. Med bjällra och allt. Inte ett dugg rädd för oss men väligt rädd för sopborsten och andra grejer på golvet! Efter ett tag blev den hemmastadd och sprang kaxigt runt på allt och i allt. Dock blev det väl inte så super coolt eftersom bakbenen inte riktigt hängde med och han sprang in i saker hela tiden. Han hade även en extra typ tumme eller vad det nu va på framtassarna, såg ut lite som två böldar men han gick på dom och verkade inte störa sig av dom så jag antar att det skulle vara så! Skojsigt värre! Han va snabb men så liten att jag nästan fick runt handen runt magen när jag lyfte upp han.

Annars då? Jag sålde allt jag ville sälja på två dagar, snabba affärer! Lite att man önskar man hade mer att sälja!

Jag har sparat en mikro, 4 tallrikar, 4 glas, 3 skålar, stekspade, slev, tårtspade, sugrör, kastrull, 4 plastvinglas, bestick, te, kaffe, mackisar, skärbräda, snapsglas, städgrejer, 2 lampor, knivar, engångsgrill, grillpinnar, duschdraperi och en tom lägenhet med 3 madrasser! Något mer man behöver för en vecka i festivalträsket? jag ska laga lasagne och pajer som vi ska luncha och fylleäta på och campingstolar ska vi ta med så vi riktigt får den här sommarfeelingen ;) blåbär och hallonMuffins och äppelkaka har jag också laddat frysen med! Det kommer bli kanon, hoppas bara det kommer bli fint väder så vi kan sitta ute! Sen får vi se om emma bakar en tårta och bjuder på sådär 7 på söndag morgon ;D

You and me and a bottle of wine!

Varenda år har man planer för sommaren och varenda år swichar den förbi innan man hunnit tagit tag i allt det som man planerat! Varför tror man att sommaren är så jävla lång när den fanimej är en besvikelse? Vinter känns som en total evighet med minusgrader och pulsande i snö för plogbilen inte har varit upper och dragit sitt strå till stacken. Vilket btw beror på vilken kommun man bor i, vissa är mer bajsnödiga än andra. Men den här sommaren kommer bli kort (like the rest), och ni vet varför! Därför att detta PISSREGN aldrig vill sluta! Man får inte komma ut och se solens strålar, inte konstigt att man känner sig grå. Lite av en true datanörd som har vigt sitt liv åt att vara innomhus! Nej men sluta nu, jag vill ut, UT och göra roliga sommar saker! Midsommar närmar sig ju för fan med stormsteg! en annan orsak är ju att man inte kommer ha överdrivet med pengar den här sommaren heller! Det är nog därför man inte kan göra allt man planerat!

Något annat som är kort är minnet. Man kan ju bli mer förbannad tycker man, men när man kommer på saker så här i absolut sista stund finns det inget värre. Trött som en apa och känner sig sådär äckligt ofräch, ja då kommer det sig smygande! BOKFAN! Jag har inte varit på biblioteket och lånad böecker på säkert tio år, men nu såg jag min chans att spara en slant och snylta på kommunen. Iallafall, den boken ska tillbaka senast idag, but I don't want to gå ut i pissvädret och lämna tillbaka den! Det är så mycket förarbete idag känns det som! Jag skulle behöva tvätta också! En annan jobbig grej som jag kan glömma för en kort sekund! Jag har lite av ett guldfiskminne tror jag! Jag har inga rena tröjor med mig, Jag ska bara byta tröja, NEJ jag har inga rena tröjor med mig! Schack matt!

Helgen efter Midsommar är det P&L och då får man vara hjärndöd har jag sett, SO I fit right in! ^__^

New and improved!

Jävlar vad varmt det är! helt otroligt att det kan bli så varmt fast det regnar ute!

Idag har jag satt ut mitt möblemang på blocket och imorrn ska det komma 2 och titta på olika grejer! förhoppningsvis köper det så jag blir av med det och lite rikare! Lär ju åka till borlänge och dammsuga av sofforna och städa ur skåpen men det går väl bra hoppas jag! just nu håller jag på att tvätta överdragen till sofforna, lite sådär bajsnödigt stressigt blev det! jag trodde jag skulle få sitta med möblerna hela månaden!

En annan rolig grej är att en av mina minibel tomater muterade sig till en jordgubbe! Lite personlighetsklyvningar tror jag! Fick aldrig veta om den smakade jordgubbe då speedie mosade sönder den genom att smasha runt den på golvet men jag hann ta ett kort innan på the Tomatoberry! ^__^