Tell me WHY!

nu har jag varit och köpt en ny GP laddare! vilket rip off dessutom! alla vet att jag inte är ekonomisk någonstans, så varför skulle jag gå och köpa en laddare som det står ekonimisk på? den kostar 199kr gentemot en som kostgar 549kr. Hmm vad är det för skumt med det tänker jag då såklart eftersom ekonomisk låter ju supernajs men bevis igen att jag inte är det köper jag ju såklart den för 500! haha jag kan verkligen bli pålurad vad som helst men i desperata tider och som jag sa, jag vill ha kameran ikväll tänker ja ju inte köpa en jävla ekonomisk bajsgrej som tar 16 timmar att ladda när man kan punga ut lite mera för en som laddar på 1 timme!! tänk mig, som inte är världens smartaste och absolut inte kommer på 16 timmar i förväg att HEY kul med kamera imorgon, måste ladda batterierna! utan är mera PANIK-måste-ha-batterier-NU type of girl!

well well säg vad ni vill, I don't care anyway! mwuahahah!

ANYWAY!

igår när jag va som lite tröttast skulle jag ta mig lite refreshing soda bara för att slå ut det och krascha glaset! det va väldigt refreshing att försöka lokalisera små miniglassplitter på fläckigt golv med halvskum belysning och barfota dessutom! that's how I roll! I guess...

Nu är det något seriöst fel med min dator också *SUPERCRIES* applicationfel på explorer.exe så jag kan inte öppna utforskaren! min dator kommer krascha mitt liv kommer GÅ UNDER! oh did I say I'm sort of a drama queen också? ehe dramaqueen that loves intriger och såklart drama säger dom, folk kan verkligen få mig att framstå som en hemsk människa! ehe  \ ^__^ / bra att min bror förstår sig på datorer och får mig att framstå som totalt korkad, även om jag tycker om att tro att jag kan rätt mycket! HAHA

vi får avsluta med lite disturbed, är VÄLDIGT GH sugen och den här låten me like att spela! kan vara för att dom är najs att lyssna på! :)


hide and seek!

ok nu är det inte roligt längre! den som hittar min batteriladdare får 100kr! jag vill kunna använda min kamera nu! it's enough! Jag är 99% säker att jag packade ner den i avesta men den där 1% chansen finns ju att den ligger på nån byrå eller bänk där! jag har batterierna här iallfall! hahaha 9 stycken tillome! från 3 olika märken dock ehe det är ju också en rolig historia eftersom alla kom med en laddare! min GP I'll blame on the americans etersom den blev paj där av nån vakt/tullmänniska SÄKERLIGEN! jag böjde då inte till kontakten! den andra skedde det en liten olycka med som involverade liknande batterier och ett uttag dagen efter en P&L dag. soft bang and fräs av farliga ämnen! YAY eller kanske inte, men den va helt superkass ändåså! . min tredje då är helt oskadd hoppas jag! om ingen snott den och stampat sönder den!


nä nu ger jag upp! ingen får nå moneys jag ska åka och köpa en ny GP! dom batterierna kan man iallfall inte blanda ihop med andra som är gråa med en linje och liknande namn! grrr I mitt försvar har jag aldrig sett sånna vanliga batterier så jag antog att det var dom jag hade i väskan! om jag skämdes efter det! HA

there's nothing like a black cup of coffee!

wooo! idag har jag varit duktig och städat mitt palats! well well inte nog med det så har jag varit på kupolen med emelia och kollat läget! tyckte inte att det va så vidare mycket folk där så jag tänkte inte så mycket på att det var en av löningsdagarna mer än att det damp ner en massa moneys på mitt konto ;D men när jag åkte till ica så jag kunde fylla mitt oh så tomma kylskåp va det andra bullar! smockat med folk ÖVERALLT! småbarn sprang omkring, de hade smakbord ÖVERALLT! som att det inte va trångt nog! Det är lite komiskt, iallfall när jag är och storhandlar! inte för att jag handlar så vidare smart heller, men jag springer nog runt där och ser ut som en yr höna för jag inte hittar det jag vill ha! idag sprang jag runt miljoner gånger bara för att hitta kaffe! att de gömmer en sån viktig sak på ett sånt halvdumt men simpelt ställe är knäppt! hade det varit en liten skitgrej hade jag nog struntat i det och gått till kassan men kaffe! jag har varit utan kaffe ett bra tag nu! It's getting on my nerves!

Imorgon är det partaj som står som prio på min lista! laga lite food till mig och tessan först eftersom hon reser från sådant avstånd! ;D hela 6.5 mil eller? jaa verkligen långt! haha sen ska vi bege oss till sara och andreas för en oktoberförfest med tjaa det temat, tyska grejs som jag inte vet vad de heter, men det blir nog bra! ;p sen ska vi dra oss något sådär gåbara ner på stan och well surprise surprise! oktoberfest! HA fyndigt värre!

igår fick jag nästan krupp som varade i kanske en halvtimme, jag ville absolut göra någonting och inte bara vara hemma! jag hade verkligen aptråkigt, så jag tänkte HEY kanske gå till kåren och bara umgås lite! hade ju inga pengar alls igår, kanske max till inträdet! men sen kom verkligheten och damp ner på mig efter den där halvtimmens highness och jag blev verkligen supertrött. va kanske för mycket hjärnkapacitet på en och samma gång men det slutade med att jag somna runt en 22!! HA det har nog inte hänt på.. på.. tjaa hur länge som helst! sen sov jag så fint till halv 10! damn och jag kände mig inte ens utvilad! grejen är att jag skulle kunna gå och lägga mig nu också, klockan är 23 snart! den stora frågan är, hur ska jag palla morgondagen? hoppas på att lite alkohol will keep me going? well well!

winter to be...



stay close to be warm in these cold nights

This is how I feel tonight

I'm strong on the surface
not all the way through
I've never been perfect
but neither have you

so if you ask me
I want you to know

when my time comes
forget the wrong that I've done
help me leave some
reasons to be missed...


Now you want to know, you want to say it doesn't matter...

My blood is cold as ice
Or so I have been told
Show no emotion, and it can destroy your soul

party idag? vi får se va sjuklingarna gör!

My own individuality is so unique,
I'm one impressive motherfucker
Now, wouldn't you say? ;)


blown away, litterally

Inge bättre idag heller! känner mig lite nerdrogad! Imorgon ska ja o emelia ut o luncha! vi är visst lediga! :) om jag inte har en totally rinnande näsa dåda! kanske kolla över lite om en kryssning YAY! låter ju hur najs som helst! känner att jag vill göra något roligt! :)

My ears are poppin'

Jag är sjuk, helt jävla värdekasst, och jag är helt less på falska människor. Stå för det man tycker måste vara himla avancerat att lära sig, speciellt när man ljuger för sig själv också.

imorgon är det back to school - skönt att komma ut lite! :) sen blir det lite justeringar i lägenheten tills jag dör av en brinnande hals.

but hey! that's life