you don't say

Det är höst och grått och solen har gömt sig. Alla går in i en depp-period. Vissa visar det mer än andra, men alla gör det. Vänner testas, de som bryr sig hålls hårt, men man glömmer att själv vara den som bryr sig.

Äh de e höst! I'll be back when the snow comes! ooo jag tycker om snön! De blir liksom så mysigt och solen kommer tillbaka! :)

NU ska jag storstäda av nå slag och lyssna på my favourite music! fundera över livet och försöka hinna med allt. Jag är en stressad soul just nu som agerar cool lugn! Varför har man inte samma ork på den här årstiden som under resten av dom? Jag hinner verkligen inte med ett skit och det är förmycket så jag säpper typ allt och skjuter på det. Ungefär som att försöka städa ett rum som är överfullt, where to begin?

Jag fick en resa av min käre far som han vann och min första tanke va att bjuda igen my dear friend sara! Hon har ställt upp på så mycket och jag har inte ens gett igen hälften känns de som! Jag vill ligga i balans, vägrar sjunka till en som aldrig bjuder igen utan bara tar för sig som att det är det mest naturliga i livet. De får mig att må piss!

well well see you all