said goodbye to my best friend...

...sometimes there's none left to tell me the truth. Nej, inte finns det någon att lita på i dagens samhälle. Så sant, så sant. Jag tror alla har käkat en varin burk med irritation och allmän egoism. Konstigt att folk sitter inne mer idag än umgås?

Jag känner mig lite vilsen, måste komma tillbaka på rätt track igen! Har tappat så mycket som jag brukade göra, men vet inte riktigt vad det är jag saknar heller.

Need to do something with my life, make it right again. Stop trying and giving when there's nothing in return.

Go on and ruin my life!

Min dator stöter bort windows som det vore ett virus. Eller det känns som det! Jag får det inte att fungera iallafall, så jag får vänta till matte slutar jobbet! Alltid lika najs surprise när något inte fungerar. Man trycker lite halvdant på ON-knappen och gör något annat väldigt snabbt. Det går liksom på rutin, man har lärt sig hur lång tid saker och ting tar. Men blir det något fel blir man lite lamslagen och tycker hela världen är emot en! I mitt fall verkar det vara så! Inte bara datorn utan min mobil har ett eget sinne för hur saker och ting ska skötas också! Den tar inte emot alla mess som packas på, utan skickar iväg dom med en one-way-ticket ut i cyberrymden! Emelia är en sådan den inte gillar, likaså bemanningsenheten som skickar ut jobbförfrågningar! Jobbet måste ju tro att jag är en väldigt disträ människa även fast jag sagt att mobilen är lite så där störd. jaha! men vad roligt det är med elektronik! och inte är det vidare billigt heller! Ja men en ny dator + mobil för sisådär 15000 kr har man väl i sin sparbudget? VILKEN JÄVLA SPARBUDGET!?! haha visst är det komiskt?

ANYHOW!

Kanske är fler som har fel på sina datorer eftersom det bara är 2 online på msn... kanske är en epedimi! ahhhh! datorinfluensan strikes again! ^__^

Nej men seriöst nu! jag är trött som en jag vet inte vad!