the life i choose for me!

Jag tror jag höll på att nysa ut mina inälvor för en sekund sen. Visst är det revligt med nysattacker? I truly hate them!

Klockan är redan halv 4, var tog dagen vägen? jag har ju skitmycket att göra denna snöiga torsdag. Do the city och handla något ätbart tills ikväll.

TONIGHT!

Kårkväll med tessan = skvaller och shots. Jag som fortfarande känner mig sliten från helgen, eller är det förkyldningen som aldrig bryter ut... we'll never know! haha Nästa helg är det båtresa me vikingline som gäller, läskigt men förbannat roligt ska det bli! Jag som inte har varit på båtresa sen, sen... ja sen sist hahaha

MEN!

appropå ikväll så hitta jag några gamla bilder från min o tessans första kårkväll EVER 2004! haha! Donky bongo eller bongo kongo eller what the hell de hette me trummorna, vattenpipa och alkohol på mångatan med sara! haha


Photobucket

Photobucket

The whole world is moving and I'm standing still

Idag fick vi massa uppgifter som ska vara klara nästa vecka, typiskt. När kommer denna stresstid vara över? Just nu är allt emot mig och jag har knappt tid att stänga ögonen.

ja är även för trött för att skriva här känner jag! haha otroligt. Lyssnar på takida - curly sue på radion, den e rätt bra men nu blir det sängen, måste byta sängkläder också GAH!

-----------------------------------------

If you'd call my name out loud
Do you suppose that I would come running
Do you suppose I'd come at all...
...I suppose I would...

A little bit from me

Min skuldra värker från båda pajbakning och dålig ergonomi som jag får utstå i avesta om jag vill använda min egen dator.

Crazy!

Men i all stress och nära döden ringde annso o förjyllde min vardag med en nästan gratis kryssning om två veckor! :) Känns skönt att komma bort lite faktiskt. Först ska vi festa i sthlm dagen innan så de blir en helweekend me tha girls :D kommer bli sååå roligt! Behöver verkligen det!

but!

Ikväll kommer min bror hem också! och imorogn är det fest, men mest jobb kan jag tänka mig. haha men har man lovat så har man väl det då....

Pappa hitta på en resa som han o mamma kunde ta, en bussresa ner till slovenien vilket va ett smart drag för mamma bara gnäller om att hon inte tänker åka nånstans för hon är flygrädd! annars hade vi åkt till USA i år säkerligen! Men dumma dokumentärer om flygplan har satt sina spår i hennes huvud. Jag skulle då aldrig åka buss så långt, jobbigt att bara åka till sthlm ju.