in my head

Helgens festligheter va väldans trevliga vad jag kommer ihåg (lider av tidig alzheimers - nivå=alkohol)  Men träffade massa vänner och bekanta som jag inte har sett på sjukt länge! :) får en att inse hur fort tiden faktiskt går CRAZY!

ANYWAY!

Igår var jag till västerås och shoppade lite smått o gott! va in en sväng på media markt, skylten va så groteskt stor att den drog in mig med sin neonkraft helt enkelt! kunde inte motstå! väl inne va det som en tecknad film med millånga väggar fulla med allt möjligt skit! haha Där skulle jag lugnt kunna bosätta mig! HAHA! prylgalen som jag ÄR!

TONIGHT!

Hade nästan tänkt tagit det lugnt i helgen med festligheterna MEN allt går ju inte som planerat! Malin kommer ju på besök! :D måste ha varit över ETT ÅR sen jag träffade henne! oh my! Det är nån sliskig studio 54 kväll på S2 ikväll som kanske kan vara nice om det inte är fullsmetat me folk för då blir det troligtvis bolanche. Jag lider av nån form av folkfobi! HAHA! jag o emma va ner på stan och skulle inhandla våran dos alkohol MEN VA FAN! totalt glömt bort den satans MARKNADEN! full smetat me folk och jag kände mig som stans alkis när jag bar iväg alkohol för 3. Kunde lika gärna stannat på A-lagar bänkarna! HOHO

WELL WELL!