Sleepless in blge

Damn you all! jag är förkyld igen! eller det kanske va ett tag sen jag va riktigt sjuk men de känns som de va nyss! Men det måste gå över snart för jag lär åka o handla någon dag här framöver, och som jag mår nu vill jag bara stanna inne där ingen ser min mess! I dag vaknade jag med nackspärr light, alla dessa kuddar så man kan sova en lugn hostfri natt! bah BAH jag drömde även att jag hade halstabletter men nehej hade jag inte det när jag vaknade? didn't santa come early this year? buuuuu Jag skulle inte gått till kåren egenltigen när jag redan va på gång på morgonen med halsont o förvirring!

ANYWAY! what's done is done.

när orken kommer tillbaka ska jag julpynta också ^__^ va mysigt! jag har två kartonger julsaker YAY! ska va julemys när annso kommer på fredag! dock är min minimini julgran halvt uppäten av två små håriga bollar grrr MEN jag har ju grejer så det blir över ändå! hade nästan förmycket när jag bodde i min tvåa haha så att fylla en liten etta med julkärlek lär inte bli svårt! :D måste nog också baka lite julebak också!

On a nother note så ser jag här att mitt pass går ut snart! 2011! damn! ja tror det blir mitt tredje nya pass då eller? jag vet bara ett jag tog när jag var 8 eller 9 måste ja nog varit, ser ut som ett mongo hahaha sen det jag har nu. men de gamla passet höll väl bara i 5 år? o de va väl 92 jag åkte första gången o 98 sista med mina föräldrar! de stämmer ju inte då va. de måste jag undersöka!

Jag vill åka utomlands när min bror fyller 30! typ dubai! oh YEAH! två år att spara pengar då!

more and more...

Igår blev det party, som man får sota för idag med spränghuvudvärk! blää! Men det va najs igår! jag och annso gick över till emma o börke o drack både det ena och det andra. way too much. Vi drog ut på kings arms, drack lite mera och spelade bort våra förmögenheter mot en dealer som visst fuska! Vinglade bort till beppes som alla andra gör och bjöd alla utom annso (hon va borta just då) på korv med och utan bröd haha jag skulle sova hemma hos annso men nån kom på en smart idé att alla skulle sova hos emma istället som bor typ 2 meter bort från annso. Det slutade med att jag o annso delade bäddsoffa, börke sov i emmas säng och emma låg på golvet! Stackars emma! börke hade tappat henne innan vi kom också, han skulle lyfta henne eller nåt och det visade sig att han va en klenis och tappa henne eller nåt så hon slog i huvudet i sängen!

Annso sov med sin mobil och hade lyckats ringt till min mobil klockan 4 på morgonen.

Idag va det småpanik för annsos hemnycklar where nowhere to be found! hon va inte förvånad då hon tappat körkort+bankkkort sist hon va ute. Vi gick på upptäcksfärd i avesta när det snöade som mest för att lokalisera nycklarna och tillslut hittade vi dom! dock inte ute utan i min jackficka! ^__^ bröstficka som jag aldrig använder, vet knappt att de existerar så hon måste ha lagt dom där själv haha well well slutet gott....

Vi vandra vidare till hemköp och köpte enligt annso "gott bröd" = frallor och lite annan frukost för att sitta och titta på madagaskar med svenskt tal och svensk text som inte stämde det minsta överens! Tv kan det där med när det ska vara text höhö Sen planerade vi att köpa pizza men min må-bra-period fick ett olyckligt slut och jag va tvungen att åka hem. Men det hade varit gott med pizza! få ta det nästnästa helg då annso o emma bestämde att de ska komma till blge och partaja! ^__^ 

you, me and a couple of drinks

Får jag mina pengar innan helgen tänker jag iallafall partaja! Hoppas jag får någon med mig bara! haha

oh yeah, that's how I want it!

Snacka om att det är freezing outside! mina lår höll på att gå av nästan på vägen hem från sara! shhhiiiiiit! Jag och Erica va på middagsbjuding hos sara med halloweentema! najsigt värre, med servering o allt! inte ofta man får sån service! o gott va det! credits till både sara och deza! :) Blev massa skvallersnack och vindrickning! haha!



Imorgon (eller idag) är det party som gäller med halloweentema på kåren! tråkigt att det måste vara så kallt att gå bara! :(