guttsta my ass!

Igår va det trevligt! blev dock inge möblerande, om man inte räknar med lindas entusiasm precis när hon kom o skulle visa musklerna genom att bära bokhyllan solo! haha det vara i 2 sekunder innan emma bröt det roliga o sa att hon inte hade den blekaste aning var den ska stå! hahaha lägenheten va iallfall jättefin! gillade tapeterna skarpt! och hade lätt bytt lägenhet med henne, men hon ville ju såklart inte ha rosa kakel ><

så vi gav upp och satt och i köket o snacka skit o drack vin och grogg! diskuterade guttsta drickornas pervo etiketter! det blev iallfall rådiss från alla hörn och hade vi haft en dator hade det blivit ett rådiss mail i suppose! linda hade visat de drickorna för nån som aldrig sett dom, vilket jag inte heller hade gjort för ett kort tag sen, och han hade skrattat så mycke att han vek sig dubbel! HAHA ja ja säger då det!

nu ska jag ut på en utflyckt me tha nörs ^^ I'll drive the getaway car mwohahaha! nån hade ju snott emmas car. vilket inte är så svårt me tanke på att hon inte har nån ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback